perjantai 20. joulukuuta 2013

"A woman who doesen't wear perfume has no future." - Coco Chanel

Ensin en ollut häätuoksun kannalla, kun ajattelin että olisi kiva mennä naimisiin tutussa ja turvallisessa tuoksussa. Mutta nyt alan kääntyä ihan erillisen häätuoksun kannalle, sillä kuinka ihana olisi käyttää tuoksua aina hääpäivinä ja muistella elämän parasta hetkeä? Vastaus: se olisi superia :) Mutta minulle tulee automaattisesti mieleen sana "tuhlausta". En käyttäisi sitä muuten kuin hääpäivinä sekä tuon erityisen hetken muisteloissa. Muuten kaunis, muistoja täynnä oleva taikapulloni istuisi tarpeettomana kaapissa. En pidä ylimääräisistä tavaroista ja heitän helposti käyttämättömiä tavaroita pois. Se on sekä hyvä että paha tapa. Elättelen kuitenkin toiveita, että josko osaisin tehdä poikkeuksen edes häätuoksuni kohdalla, jos sellainen täydellinen siis löytyisi :)

Häätuoksun valinnassa on tärkeää, että tuoksu kuvastaa minua, että minulla on itsevarma olo tuoksussa.Tuoksuissa on kolme eri osaa; ensituoksu, sydäntuoksu sekä pohjatuoksu. Nämä tuoksut sekoittuvat myös oman ihosi kanssa ja muodostavat sinulle yksilöllisen tuoksun. Tämän takia tuoksun kannattaa antaa elää ihollasi ja tehdä ostopäätös vasta seuraavana päivänä. Joten tämä tyttö tulee ramppaamaan Sokoksen hajuvesiosastolla ;)


http://undinaba.files.wordpress.com/2013/08/wheretoapplyperfumes.jpg
kuva


 Tuoksua voidaan laittaa 1. kaulalle 2. rintojen väliin 3. ranteisiin 4. korvan taakse 5. hiuksiin 6. polvitaipeeseen sekä 7. nilkkoihin. Suosittuja kohtia ovat kaula sekä ranteet, sillä näillä kohdin sykkii pulssi ja iho on lämmin. Syke lähettää tuoksusignaalin iholta voimakkaammin. Tuoksu kannattaa myös laittaa ennen vaatteita tai koruja sillä jotkut tuoksut voivat jättää jälkensä kankaisiin tai korujen metalleihin. 

Itse tyykkään vaniljaisista sekä hedelmäisistä tuoksuista. Mistä te tykkäätte ja onko teillä antaa vinkkejä häätuoksun suhteen? :)

The Paris Wife | via Tumblr

Oh Lola!

 On The Way To The Fashionland!
kuvat

6 kommenttia:

  1. Itse ajattelin ostaa jonkun tuoksun tai pyytää Peteltä synttärilahjaksi tuoksun joka miellyttää häntä. sitten vain hääpäivänä sitä miehen valitsemaa tuoksua ja look on täydellinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa olen miettinyt itsekin :) Sainkin T:ltä joululahjaksi yhden tuoksun, josta hän tykkää varmasti ja itseenikin se kolahtaa!

      Poista
  2. Mulle oli aivan itsestäänselvää, että ostetaan molemmille jotkut uudet tuoksut häihin, olen niin tuoksuihminen, pitääkin kirjoittaa tuoksupostaus joulun jälkeen julkaisukuntoon :) Tykkään myös vaniljaisista ja hedelmäisistä tuoksuista, ja yksi hyvä mitä testailin ennen omaan tuoksuun päätymistä oli Salvatore Ferragamon Signorina, käy ihmeessä tuoksuttelemassa sitä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi tee ihmeessä, odotan innolla että pääsen sitä lukemaan! Täytyy käydä, on ihanaa kun löytää sen täydellisen tuoksun :)

      Poista
  3. Mun täytyy myöntää, etten ole hajuvesi-ihminen. Mulla on pitkään ollu yksi ihana Dieselin tuoksu, johon rakastuin korviani myöten sitä nuuskuteltuani ensimmäisen kerran enkä ole tullut hankkineeksi muita sen kaveriksi.

    Näin ollen myös häätuoksun hankkiminen tuntui mulle alkuun oudolta. Mutta kun näin Lanvinin Marry me -tuoksun, saatoin muuttaa mieleni :) Vielä en ole tuota ehtinyt missään testailemaan, mutta aion antaa sille mahdollisuuden. Pullo on kaunis ja "oikean" värinen (yks meidän teemaväreistä on violetti). Lisäksi oon Euroviisuhullu, joten viime vuoteen ja Krista Siegfriedsin edustusbiisiin palaten, tuo tuoksu ois kuin tehty mulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hajuvesiin tosiaan täytyy ehkä vähän totutella. Pienenä suihkauttelin aina äidin tuoksuja ja kun äiti oli yövuorossa hänen hajuvesipullonsa oli pienelle tytölle suuri lohtu :) Sen vuoksi pidän tuoksuista ja on tärkeää, että löytää itselleen sopivan. Toivottavasti Lanvinin tuoksu on sinulle se oikea! Se pullo on tosiaan kaunis :)

      Poista