lauantai 8. maaliskuuta 2014

Koristeista

Huh, edellisestä postauksesta onkin taas vierähtänyt tovi. Paljon mietintää koristuksien suhteen on tähän aikaan mahtunut. Sairaslomallani katselimme kultani kanssa Neljät häät Amerikassa -ohjelmaa, jossa yksi morsian piti tekniikasta ja ei sen vuoksi halunnut liikaa kukkia häihinsä. Hän esimerkiksi käytti pöytäkoristeissa ja kirkon koristuksessa maljakoita, joihin oli laitettu marmorikuulia sekä ledivaloja niitä valaisemaan. Sulhaseni mieltyi näihin kovasti ja vaikka minä olen vannoutunut kukkaihminen ei se sulje pois näiden käyttämistä joissain koristuksissa. Ehkä ne pääsevät jopa pöytään, kuka tietää! Anoppini tilasikin askartelu kaupasta geelihelmiä, jotka vedessä liotettuna turposivat marmorikuulien kokoisiksi. Hän tilasi niitä liilana, mutta saikin ne sinisinä. Se ei meidän kokeiluihin vaikuttanut, mutta hääpäiväksi haluaisimme meidän väreihimme sopivia kuulia. Yksi pieni pussi, josta tuli litra kuulia maksoi 3 euroa, edullisemmat siis kuin marmorikuulat. Ja eivät vie tilaakaan sillä ne kutistuvat pikku hiljaa takaisin pieniksi helmiksi. Kuitenkin sen verran hitaasti, että hääpäivänä niitä voi käyttää myös ilman vettä. Tulen laittamaan tästä myös kuvia, jotta saatte hieman konkreettisempaa käsitystä kuin minun sekavat puheeni :)

Anoppini on kätevä käsistään ja tykkää askarrella. Viime viikonloppuna katselimmekin hänen askartelutarvikkeitaan ja mietimme koristeita. Teemme yhdessä silkkipapereista pom pomeja, taiteilemme kutsukortteja sekä ideoimme paikkakortteja ja muita hömppäjuttuja :) Ihanaa, että ympärillä on ihmisiä jotka välittävät aidosti ja ovat koko sydämestään onnellisia meidän puolestamme. Anoppini tekee myös meidän hääkakkumme! Josta tulee sneakpeak tässä: 

Untitled | via Tumblr
kuva

P.S. Hyvää naistenpäivää kaikille maailman naisille! Rokataan tämäkin vuosi!

10 kommenttia:

  1. Upea kakku ja enpä ollut aiemmin kuullutkaan noista helmistä, mutta ihan hauskalta vaikuttivat :)

    VastaaPoista
  2. Oi, miten ihanan näköinen kakku. Tuollaisina ruusukkeina hyväksyisin kermapursotuksetkin mennen tullen. Todella, todella, todella kaunis <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rakastuin noihin ruusukkeisiin! Kermaa meille ei tule, käytämme luultavasti tuorejuustoa johon tulee valkosuklaata :)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos, toivottavasti kakku vielä saadaan maistumaankin yhtä ihanalta! :)

      Poista
  4. Tarkoitat varmaan vesipolymeeriksi kutsuttuja geelipalleroita(esim. http://www.valoilmio.fi/node/365)? Niitähän voi myös värjätä itse kotona elintarvikeväreillä, jos oikeaa väriä ei löydy. Veikkaisin että saisitte myös noista sinisistä haluamanne sävyiset, sillä väri lähtee kokemukseni mukaan aika helposti geeliseoksesta pesemällä. Jaa... Pitäisiköhän itsekin harkita näitä kukka-asetelmiin (upottaisi kukkia geeliseokseen)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin nuo pallerot! En ajatellutkaan, että helppohan ne olisi itse värjätä! Täytyypä testailla.. Kannattaa harkita, näistähän saa varmasti vaikka mitä kivaa koristeluihin liittyvää :)

      Poista
  5. Mulla pisti kans silmään nuo geeli/valokoristeet Neljät häät -ohjelmassa. Jään siis mielenkiinnolla odottamaan postausta aiheesta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritän saada sen aikaiseksi mahdollisimman pian, kuvien lataaminen koneelle on ollut jostain syystä ongelmana jo muutaman kuukauden, mutta ehkä mieheni sen pian selvittää :)

      Poista