torstai 13. maaliskuuta 2014

Hääyö

Huh hei, eilen varmistui hääyön vietto paikkamme! Olisimme halunneet toiseen hieman ylellisempään ja hyvän maineen omaavaan Hotelli Yöpuuhun, mutta sieltä hääsviitit olivat jo kaikki harmiksemme menneet.. Vaikka kyselin niitä jo tammikuussa! Ei voi kuin kadehtia niitä onnekaita pareja ketkä pääsevät hääyönään Yöpuun hellään huomaan. Mutta tämä ei meitä lannistanut, sillä sovimme viettävämme täällä meidän ensimmäisen hääpäivämme :) 

Kyselimme siis muutamista muista paikoista mahdollisia hääsviittejä tai hääpaketteja. Muutaman sivuutimme heti ja paria punnitsimme tosissamme. Kuitenkin päädyimme hotelliin, jonka häähuoneesta on kaunis näkymä järvelle. Huoneessa on myös sauna, jossa on ihana levätä häähuuman ja vilskeen jälkeen :) Kuohuviini huoneeseen sekä buffet aamiainen kuuluvat pakettiin. Olemme tyytyväisiä valintaamme, vaikka ykköstoiveemme ei täyttynytkään. Pääasia kuitenkin on sen rakkaan ja tuoreen aviopuolison seura <3

Hääyön vietto paikan valinnan jälkeen aloin miettimään sen koristeluita. Elokuvissa sänky on usein ruusun terälehtien verhoama ja tunnelmaa on tuotu kynttilöillä. Itse en kovin mahtipontista koristelua halua, mutta toiveena on että kaasot loihtisivat sinne jotain. Juurikin ruusun terälehtiä hieman sängylle, maybe? :) Talvella kynttilät olisivat kauniita ja erittäin romanttisia, mutta saako hotellihuoneessa polttaa kynttilöitä? Kuka ne sytyttäisi? Jos kynttilöitä tosiaan huoneessa saisi polttaa, uskon että sytyttäisimme ne itse. 

Oletteko te miettineet hääyön koristeluita? 
13 kommenttia:

 1. Olipas tosiaan aikaisin myyty loppuun ne huoneet siitä toisesta, no mutta hyvä jos löysitte kuitenkin mieleisen! Varmaan kannattaa kysyä sitä kynttiläjuttua, eiköhän se ole hotellikohtaista.
  Me ei olla vielä mietitty koko hääyöasiaa, se ei ole meillä tärkeyslistalla ensimmäisenä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli yllätys joo meillekin! Täytyy kysäistä :)

   Poista
 2. Kynttilät pitää sytyttää itse, sillä niitä ei saa hotelleissa jättää valvomatta.
  Yöpuu on kyllä ihana hotelli, mutta uskon että valitsemanne majoitus tulee olemaan teille täydellinen :)

  Eikö kaasot ja bm perinteisesti koristele huoneen? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää, kiitos! Se on ihana, mutta niin on varmasti tämäkin hotelli :)

   Näin minä sen joo olen ymmärtänyt ;)

   Poista
 3. Herran jestas! Itsekin oon haaveillut yöpymistä Yöpuuhun, mutta täytyykin sitten kysellä onko mitään enää vapaana 2015 kesälle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa lähteä kyselemään! :) Ne menee tosi nopeasti!

   Poista
 4. Mihin hotelliin päädyitte :) ? Ihana tämä sinun blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hotelli Albaan! Voi kiitos :) Sinun blogistasi saa taas niiiin paljon ideoita!

   Poista
  2. Ooo kiitos kiitos, tuntuupa kivalta tällainen kommentti kun välillä sitä tuskastelee ideoiden kanssa :) Postausehdotuksiakin otan aina mieluusti vastaan!

   Poista
 5. Vai nyt jo mennyt sviitit! Ompa aikaista! Meille tuli mieleen, että mitäpä jos hääyön olisikin kotona.. Tuntuu, ettei niin upeaa hotellia löydy, josta tekisi mieli maksaa erikseen.. Meillä häät 5/2015, http://4anoppia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin mietittiin sitä hetken, mutta sitten taas ajateltiin että kyllä se on kiva olla jossain oikein hotellissa :)

   Poista
 6. Me ollaan hääyö Yöpuussa, ihana paikka! Ollaan tosin ihan tavallisessa huoneessa kun kuitenkin aamulla lähdetään häämatkalle niin eipä siitä huoneesta kauaa ehdi nauttia. Mutta hyvä idea tuo hääpäivän vietto sitten siellä! Selkeästi kyllä ihanin hotelli täälläpäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi, ihanaa! Se on kyllä varmasti maineensa veroinen! :)

   Poista