torstai 8. toukokuuta 2014

Höpinää

Huhtikuu vaihtui toukokuuhun ja muutto häämöttää muutaman viikon päässä. Saan pidettyä myös pari viikkoa muuton aikaa lomaa, joka helpottaa huomattavasti. Toinen puolisko on töissä ja minä lomalainen saan sillä aikaa järjesteltyä ja kasattua asuntoa ajan kanssa :)
Meille oman asunnon ostaminen on suuri juttu. Asunto on MEIDÄN ja vajaan kymmenen kuukauden päästä jaamme myös sukunimen. Veljeni hauskasti sanoi pari viikkoa sitten, että jännä nähdä kuinka oikeasti aloitan oman elämäni oman pienen perheeni kanssa. Jännää se tosiaankin on. Olen niin kiitollinen perheestäni, koiristani, ystävistäni ja ennen kaikkea tulevasta aviopuolisostani. Hän on tukeni tyynessä sekä tyrskyssä. Kyllä sen vain tuntee, kun se legendaarinen oikea tulee vastaan <3

Hääjärjestelyt siis alkavat kunnolla muuton jälkeen sillä sitten voimme pyhittää yhden huoneen kokonaan häille. Kutsukortteja sekä muita paperitavaroita olemme jo pitkään miettineet anoppini kanssa sekä pilttipurkki askartelut alkavat kaasojeni kanssa kesäkuussa. Makeiden suunnittelu on kovasti käynnissä ja sekä pöytäkoristeiden miettiminen. Kohta saadaan juttuja mietinnän tasolta tehdyiksi :)

Hyvää kesän odotusta teille kaikille!

4 kommenttia: