torstai 22. toukokuuta 2014

Toukokuu ja pöytäkoristeita

Näin ihanan kesäisenä toukokuun päivänä mietin "voi, vitsi miksemme valinneet toukokuuta?". Ulkona on vihreää, linnut laulaa ja aurinko hymyilee taivaalla. Kevät häät olisivat olleet aivan ihanat, mutta sitten muistan talven kauniit kinokset ja puhtauden. Kyllä, valitsimme oikein. 

Olen miettinyt tämän muutosta johtuvan kiireen ohella pöytäkoristuksia. Muutamista morsiankollegoista on tullut rouvia ja heidän kätten jälkeä heidän blogeissaan ihaillen, on inspiraatio tosiaan kolahtanut jälleen minuunkin! Olen muutamaan otteeseen täälläkin aprikoinut kukkavalikoimaa ja vähäisellä kukkasaldolla siis mennään. Rakastan kukkia, mutta ne ovat valitettavasti kuitenkin aika kalliita. Harsokukka, neilikka ja anemone ovat edelleen lemppareitani. Olen miettinyt pöytiin itse tehtyjä silkkiruusuja sekä harsokukkaa. Meidän pöytäämme kuitenkin haluan vain tuoreita kukkia. 

Pöytäohjelmat ja paikkakortit suunnittelemme anoppini kanssa, jonka askarteluvarasto on suunnaton! Pöytänumerot ja meidän pöytämme "Mr and Mrs" koristukset ovat mietittynä, mutta vailla toteutusta (inspis kuvat postauksen lopussa). Muu koristus pöydässämme tulee olemaan pientä. Olen miettinyt ohutta joulukuusen koristelu narua kultaisena. Mutta we'll see :)

Maljakoita tuusaamme lasipurkeista ja kynttilätuikkuja pilttipurkeista. Näitä molempia koristelen kultaisella hileellä. Silkkiruusut olisivat valkoisia ja laventelin violetteja. Liinat sun muut ovat vielä mietiimättä, mutta eiköhän sinnekin pian päästä!

Table numbers 
 


For our table

kuvat 

3 kommenttia:

  1. Harsokukka ja neilikka on myös mun ehdottomia lemppareita :) Hyvältä kuulostavat suunnitelmasi!

    VastaaPoista
  2. Kaikissa vuoden ajoissa on varmasti omat hyvät puolensa hääjärjestelyiden kannalta. :)

    VastaaPoista