lauantai 18. tammikuuta 2014

Messuilua

Kävimme tänään rakkaani kanssa Jyväskylän häämessuilla. Messut olivat harmiksemme aika pienet, erittäin vähän tilaa messuhallista oli käytetty. Kiersimme nopeasti messualueen ja palasimme uudelleen meille mielenkiintoisiin kojuihin. Ideoita emme varsinaisesti saaneet, mutta häähumu nosti jälleen päätään! Päivän messusaldoksi tuli paaaaljon esitteitä, karkkeja sekä kutsuihin kultaisia kutsu -tarroja sekä ohjelma -tarroja. Tapasimme myös yhden kultasepän joka kertoili meille luomuksistaan ja kuinka hän myös tekee toiveiden perusteella. Hänen sormuksensa olivat erittäin kauniita ja se fakta, että kaikki olivat käsintehtyjä (jotkus tietokoneella suunniteltuja) saa vain joka kerta henkeni salpautumaan. On ihmeellistä kuinka taitavia ja luovia ihmisiä onkaan. On todellinen lahja saada aikaan jotain niin herkkää ja kaunista. Hän on siis yksi vaihtoehto meidän sormuksen metsästysjahdissa! :) 
Hääpukujakin messuilla oli, muun muassa Jotain käytettyä oli paikalla. Heiltä löytyi yksi erittäin kaunis olkaimeton hääpuku helmikirjailulla, mutta käännyin katkeran suloisesti pois sen kauneudesta, sillä häihimme on kuitenkin vielä aikaa. Ja haluan kokeilla muutamaa pukua vielä ennen kuin ostan mitään. 

Muistattehan, kun puhuin Fill and Tell -hääkirjan hankkimisesta? (postaukseen pääset tästä) No juurikin se ihanuus saapui kotiimme eilen! Ja voi kuinka olinkaan onnessani! Se on täydellinen, lapsenomainen mutta asiaan sopiva. Ihana muisto meille sekä tulevaisuudelle. Kultani sanoi, että täytellään sitä vasta lähempänä häitä kivana muistelu hetkenä, mutta voin kertoa että kirja huutaa minua kirjoittamaan. Joten saa nähdä pystynkö pystymmekö odottamaan sinne saakka :)

4 kommenttia:

  1. Tsemppiä häävalmisteluihin, itsellä ne jo onnellisesti takanapäin! :)

    Käyhän osallistumassa arvontaan: summer-suvi.blogspot.fi/2014/01/haavieraskirjaideointia-seka-arvontaa.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti!! :) Onnea teille molemmille! Minäpä käyn tsekkaamassa :)

      Poista
    2. Hih, sä tilasit sen! Hyvähyvä! :) Ootko malttanu olla täyttelemättä vielä? ;)

      Poista
    3. En ole täyttänyt vielä, mutta sormet oikein syyhyää päästäkseen täyttelemään puhtaita sivuja :D

      Poista