keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Huntu vai hunnuton?

Hiphei, yritän päästä kiinni normaaliin rytmiin niin arjen kuin bloginkin kanssa. Hetki saattaa mennä, että asiat kulkevat jälleen sutjakkaasti mutta bare with me :) 

Tänään on vuorossa asia nimeltä huntu. Aluksi ajattelin, että häälookkiini ei kuuluisi huntua ollenkaan, mutta rakkaani sai jotenkin pääni kääntymään. Hän haluaisi kovasti minulle hunnun, joten se mielessäni selailin hieman huntuja. Tiedän ainakin sen, että mitään puolipitkää huntua en halua eli ei mitään olkapää mittaista. Kuitenkin pitkä huntu tai birdcage huntu (verkkohuntu) kiehtovat. Huntu määräytyy kuitenkin vasta, kun tiedän millainen puku minulla tulee olemaan. En halua, että huntu ja mekko riitelevät keskenään. 

Mietin myös juuri sitä elokuvista tunnettua hetkeä, kun mies nostaa hunnun naisen kasvojen yli ennen suudelmaa - niin romanttista. Mutta se saa jäädä elokuviin. Pitkän hunnun kanssa se olisi yhtä taistelua ellei siinä olisi myös lyhyempää osaa. Argh. Huntujakin pitää olla niin monenmoista sorttia. Uskon kyllä, että tämäkin asia ratkeaa ajallaan. Tässä kuitenkin hieman kuvia, jotka miellyttävät minun silmääni: 

Wedding dress | via Tumblr 

Belle the Magazine . The Wedding Blog For The Sophisticated Bride 

Wrapped in your love 

2 kommenttia:

  1. Birdgaget ovat niin ihanan elegantteja ja samalla suloisia, mutta noissa pitkissä hunnuissa on ihan oma hääfiiliksensä myös (puhumattakaan niiden mahdollisuuksista hääkuvissa, kuten tuossa viimeisessä!). Ymmärrän hyvin tuon valinnan vaikeuden. Molemmat vaihtoehdot on ihania!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan! Molemmat ovat niin kauniita, että apua!

      Poista