sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Fill and Tell

Törmäsin netin ihmeellisessä maailmassa Fill and Tell -sivustoon. Ruotsalainen Terese Öman kuvittaa ja kirjoittaa täyttökirjoja, jotka saivat alkunsa kastelahjasta. Ensimmäinen naisen tuotos oli Paras tarina minusta, joka kertoo vauvan elämän ensihetkistä. Kijavalikoima on sen jälkeen laajentunut ja nyt kirjoja on yhteensä neljä erilaista, joista yksi on Hääkirja. 

Hääkirja on Ömanin mukaan "kaikille, jotka sanovat tahdon!" Ja meitähän maailmassa on monen monta :) Kirjassa on 50 sivua, joille mahtuu koko matka neidistä rouvaksi. Kirjan on tarkoitus olla matkassa mukana kohti alttaria, kosinnasta aina sinne maagiseen sanaan "tahdon". Kun kirjan täyttää huolella, jää siitä ihana muisto itselle sekä lapsille ja miksei lapsenlapsillekin! Se on myös superihana muisto/koriste olla esillä hääjuhlassa. 

Olen ollut aikeissa jo ainakin nelisen kertaa klikata sen meille kotiin. Kuitenkaan en ole sitä vielä kotiuttanut, haluan saada mielipiteen paremmalta puoliskoltani. Vaikka häähömppä on enemmänkin naisten hommaa, haluan kuitenkin huomioida myös tulevaa aviopuolisoani tehdessäni valintoja :)

Joten fingers crossed, että kirja ei ole kultani mielestä liian hömppä!

6 kommenttia:

  1. Meillä löytyy tuo kirja, ja toinenkin täyttelykirja häihin liittyen! En ole kyllä vielä kumpaankaan kummemmin paneutunut, mutta pakko ne oli saada, on kiva sitten muistella niiden avulla myöhemmin ja tuollaisten täyttely on vain niiin hauskaa! Hih, siis jopa meidän koiruudella on oma hauvavauvakirja ja sekoan varmaan kun on aika hankkia niitä oikeita vauvakirjoja, minä ♥ täyttelykirjat ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi! Onko minkä merkkinen se toinen hääkirja? Haha, meilläkin on kaksi haukkua ja ne on kyllä semmosia murusia :)
      Täyttelykirjat kunniaan!

      Poista
    2. Toisen hääkirjan nimi on "Tahdon! Kulta-aika rakkauden". :) Se on paljon "virallisempi" ulkonäöltään, että jos sulhosi ei lämpene tuolle toiselle, niin tämä ei ainakaan näytä päällepäin niin hömpältä ;D

      Poista
  2. Haha, täytyy tsekata! Toivotaan, että jompi kumpi menee läpi :D

    VastaaPoista
  3. Sain tän kirjan lahjaksi ystäviltäni, mistä oon tosi iloinen. Vielä ei olla aloitettu täyttämistä, mutta nyt kun luin tän postauksesi niin taidanpa ryhtyä kirjoitushommiin :)

    VastaaPoista