perjantai 1. marraskuuta 2013

Kutsuja, kutsuja

Häihinhän on vielä aikaa reippaasti (15 kk), mutta olen hyvissä ajoin liikkeessä, koska haluan sen päivän, sen h-hetken olevan meille kummallekin ikimuistoinen ja juuri sellainen kuin halusimme. En halua joutua miettimään sanoja niin kuin jos, ehkä, kunpa, mutta sinä päivänä enkä päivinä sen jälkeen. Haluan muistella hääpäivääni juuri sellaisena kuin se tulee olemaan - yksi elämäni parhaimmista ja ikimuistoisimmista päivistä. 

Kutsut ovat tärkeä osa häitä, ne antavat ensimmäisen silmäyksen tulevista juhlista, pienen sneak peekin. Teemme kutsukortit itse, sillä tykkään askarrella sekä näperrellä kaikenlaista. Se fakta, että tässä asiassa myös säästää, tulee plussana! Ja näin ollen saamme niistä juuri meidän oloiset.

En halua liian monimutkaisia, yliprameita kutsukortteja, vaan yksinkertaiset, vilpittömät ja tyylikkäät. Less is more. Tässä muutamia ideoita:

450 X 2 Inch Personalised Text Heart Confetti - Invitations, Table Decor, Favours, Parties on Luulla  Unique Raleigh Weddings Invitation Cards - share a happy day.
kuva kuva

blue wedding   100 Wedding Wish Tags. / Wedding Wish Tree Tags / Favor Embellishment / Hang Tags / Labels / Wedding on Luulla
kuva kuva

Väreinä tietenkin valkoista, kultaa ja laventelia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti