lauantai 9. marraskuuta 2013

Morsiuspukuja sovittamassa

Kävimme tosiaan tänään etsimässä äidille juhlapukua itsenäisyyspäivän juhliin, jossa he isän kanssa isännöivät juhlia. Meillä oli pari kriteeriä; tummansininen sekä klassisen kaunis. Valitsimme kolme vuokrattavaa mekkoa sovitettavaksi ja yllätyksenä ensimmäinen oli the one! Tummansininen kauniisti laskeutuva mekko läpikuultavilla tummansinisillä pitkillä hihoilla - perfect. Äiti näytti mekossa erittäin kauniilta, mekko sopi kuin nakutettu :)

Kun juhlamekko oltiin hänelle löydetty, aloimme katselemaan morsiusmekkoja. Kyllä, ensimmäistä kertaa ikinä koetin ylleni morsiusmekkoja (siis muitakin kuin äidin) ja se oli ihanaa! Tajusin, että ei hitsi olen menossa naimisiin elämäni miehen kanssa, jota rakastan enemmän kuin itse aurinkoa. Olen maailman onnellisin tyttö/tuleva vaimo :)

Kaupassa oli kaikki morsiusmekot -50 %, sillä uusi mallisto on tuloillaan ja hyllyjä pitää tyhjätä uusien unelmien alta. Olimme kuitenkin vain katselemassa eri malleja, jotta saan itse jonkinlaisen käsityksen mikä pukee omaa vartaloani. Sovitin vajaata kymmentä mekkoa ja kaksi oli mielestäni lähellä täydellistä, kuitenkin vain lähellä ;) Etsin sitä täydellistä, joka saa sydämen tykyttämään sekä silmät kostumaan, sitä yhtä oikeaa ja olen vannoutunut sen myös löytämään! Tässä muutamia silmää miellyttäviä pukuja: 

Untitled

deep v lace sexy wedding dress

Dress

P.S. Äiti, olen pienestä pitäen haaveillut sovittavani morsiuspukuja kanssasi, rakastan sinua!

Tumblr | via Tumblr

kuvat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti